nytt stuff

Har gjort en musikspelare nu till bloggen med nåra låtar =D dock är de låtar efter min smak bara men josse ska få vara med å bästamma nåra låtar sen också ;]

musik rolls :D

bye bye
/Sandra


keep on keeping the faith

tänkte rekommendera en film=) En Riddares Historia
Den handlar om en liten pojke vars dröm var att bli en riddare, men för att bli de måst man ha en adlig släkt, vilket den här pojken inte hade. Han tillhör en släkt av bönder. så denna dröm är omöjlig. Hans pappa fixade så han fick följa med en riddare i sju år och vara hans "springpojke", de närmaste en riddare han kunde komma. i vuxen ålder är han fattig och ser inget värde i sitt liv. William(som han heter) och två vänner lyckas fixa in honom i en riddartävling som han faktiskt vinner, William försöker äventala sina vänner om att dom kan fortsätta göra de, men de krävs adelsbrev där hans adlade släkt nämns. Han har tur för just då går en naken man förbi, han säger att han är författare och kan skriva vad som hellst brev,dikt,adelsbrev.. Dom får honom till att fejka ett adelsbrev åt William som då fick heta Ullrich von Lishtenstein. och de är då där historien börjar.

Jag tycker de är en väldigt bra film som har Fint slut och även lite sorgligt=) den kanske inte låter jätte bra men tro mej! den är värd att se:) så om du ha lite å göra.. se En riddares historia;)
annars kan du gå in på Youtube och kolla "Supernatural Funny moments" med Sam och Dean, eller "supernatural bloopers" !!  skiit kul! =D garanterar skratt! om inte får du pengarna tillbaka;)


bye bye
/Sandra

måndag=skola(?).. Nepp!!

Sååå skönt med lov! var ganska jobbigt innan jullovet med skolan nu när man går i nian och de är sista året och betygspressen ökat.. nå så jääävulst skönt att bara kunna skita i allt en vecka till och bara vara=)
kände mej rätt slö igår på innebandyn

onsdag blire å vara med mina kära vänner och sen på eftermiddan fara och bowla! =D kommer bli super nice

för övrigt längtar jag typ till viss del efter sommar, tycker om vinter också men saknar den där härliga känslan av att köra moppe! ;D (måste dock vara en moppe av crossmoppe-typen för att få den riktiga känslan, sorry alla ni vesp-älskare, jag har kört både vespa och den moppen jag har nu och de är stooor skillnad! mer körande med crossmoppe=D)
min moppe:hade bäst=) /Sandra

Opened my eyes, it was only just a dream


låt-tips? =D
gärna nå rock, nån bra ni vet?  skriv!!!

hade/Sandra

RSS 2.0