keep on keeping the faith

tänkte rekommendera en film=) En Riddares Historia
Den handlar om en liten pojke vars dröm var att bli en riddare, men för att bli de måst man ha en adlig släkt, vilket den här pojken inte hade. Han tillhör en släkt av bönder. så denna dröm är omöjlig. Hans pappa fixade så han fick följa med en riddare i sju år och vara hans "springpojke", de närmaste en riddare han kunde komma. i vuxen ålder är han fattig och ser inget värde i sitt liv. William(som han heter) och två vänner lyckas fixa in honom i en riddartävling som han faktiskt vinner, William försöker äventala sina vänner om att dom kan fortsätta göra de, men de krävs adelsbrev där hans adlade släkt nämns. Han har tur för just då går en naken man förbi, han säger att han är författare och kan skriva vad som hellst brev,dikt,adelsbrev.. Dom får honom till att fejka ett adelsbrev åt William som då fick heta Ullrich von Lishtenstein. och de är då där historien börjar.

Jag tycker de är en väldigt bra film som har Fint slut och även lite sorgligt=) den kanske inte låter jätte bra men tro mej! den är värd att se:) så om du ha lite å göra.. se En riddares historia;)
annars kan du gå in på Youtube och kolla "Supernatural Funny moments" med Sam och Dean, eller "supernatural bloopers" !!  skiit kul! =D garanterar skratt! om inte får du pengarna tillbaka;)


bye bye
/Sandra

Kommentarer
Postat av: Josefine

Haha jaa den filmen är king ;D haha i knoow ;O

2011-01-29 @ 15:26:01
URL: http://vildkattan.blogg.se/
Postat av: Josefine

Du jag har finamej inte en jäkla aning xD Men den har ett utseende som dödar xD

2011-01-29 @ 20:25:21
URL: http://vildkattan.blogg.se/
Postat av: Josefine

Till Josse, Tack så mycket! ;D;D

2011-01-31 @ 17:27:50
URL: http://vildkattan.blogg.se/
Postat av: Josefine

Till Josse. Ja men precis samma här! ;) Vissa kläder fattar jag inte varför dom e så populära när dom inte ens är snygga hahah! ;P

2011-01-31 @ 17:29:05
URL: http://vildkattan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0